Vår trädgård

En varm solig Fredag

Det är en varm och solig dag när jag kommer hem en Fredag från arbetet. Jag har ett vackert hus tillsammans med min fru och våra tre barn som är 6, 10 och 13 år gamla. Vi har en fin pool på 4×8 meter med en automatisk lamelltäckning på tomten, så det är alltid lätt att koppla av och njuta av solen.

När jag kommer hem gör jag det första jag alltid gör, byter om till bekväma kläder och tar på mig mina sandaler. Sedan går jag ut i trädgården och sätter mig vid poolen, dricker en kall drink och slappnar av. Min fru och barnen ansluter sig snart till mig och vi har en trevlig stund tillsammans.

Barnen är så ivriga att hoppa i poolen och börja leka så vi beslutar oss för att ha en eftermiddagsdopp. Vi leker och har kul i poolen tillsammans i flera timmar. Jag njuter av att se mina barn ha roligt och leka med varandra.

Efter en stund i poolen är vi alla hungriga så vi går in i huset för att fixa en god middag tillsammans. Min fru har redan förberedt en härlig middag med att marinera kyckling och redan gjort en god sallad med massa grönsaker. Jag tar med mig barnen ut till grillen där vi grillar kycklingen och pratar om hur barnen haft det i skolan och sedan sitter vi alla ner och njuter av middagen tillsammans ute i den sköna kvällsluften.

Efter middagen beslutar vi oss för att ha en familjespelkväll. Vi spelar ett antal olika spel tillsammans, inklusive Monopol, Pussel och Kortspel. Vi har så roligt tillsammans och skrattar mycket.

När klockan börjar närma sig midnatt är det dags för barnen att gå och lägga sig. De är trötta efter en härlig dag i solen och alla lekar. Min fru och jag beslutar oss för att se en film tillsammans innan vi också går och lägger oss.

Idé till hemsidan föddes

Det var en underbar dag och jag är så tacksam för min familj och det vackra huset vi har. Jag ser fram emot många  dagar med min familj och alla härliga stunder vi kommer att ha tillsammans.

Denna vackra kväll med min familj och vår fina trädgård blev faktiskt början på min idé om att starta en hemsida om trädgård och heminredning. När jag satt där vid poolen och tittade på min fru och barn njuta av solen insåg jag hur viktigt det är att ha en vacker och bekväm utomhusmiljö att njuta av.

Jag har alltid varit intresserad av trädgård och heminredning och har alltid gillat att tillbringa tid i min egen trädgård och förbättra den. Så jag beslutade mig för att dela min passion och kunskap med andra och starta en hemsida där jag skulle skriva om allt från växtodling och landskapsplanering till inredning och heminredning.

Jag började genast arbeta på min idé och lära mig allt jag kunde om hemsidor och bloggande. Jag läste böcker och såg videor för att lära mig allt jag behövde veta om tekniken bakom att starta en hemsida.

Så småningom lanserade jag min hemsida och det har blivit en stor framgång. Jag har träffat många intressanta människor från hela världen som delar min passion för trädgård och heminredning och jag har lärt mig så mycket från dem.

Jag har skrivit artiklar om allt från att välja rätt växter för din trädgård till att inreda ditt hem på ett stilfullt och budgetvänligt sätt. Jag har också inkluderat många bilder och videor för att göra mina artiklar mer informativa och lättförståeliga.

Jag är så tacksam för min familj och min vackra trädgård med vår pool som en gemensam nämnare som gav mig idén att starta min hemsida. Jag älskar verkligen att skriva om trädgård och heminredning och jag hoppas att jag kan fortsätta att inspirera och informera människor i många år.